Objave iz svih odeljaka za ključnu reč:

biljne kapi


Prostat Energy su biljne kapi napravljene na osnovu starih recepata herbalistike (travarstva). Korišćenjem medicinske nauke i farmakoloških podataka sastav ovih kapi je pročišćen i izbalansiran. Prostat Energy biljne kapi izvanredno deluju u slučajevima benigne hiperplazije prostate, tj. kod uvećanja iste.

Saznajte više

Gluco Regular su biljne kapi koje se koriste kao dodatno sredstvo u tretiranju i lečenju dijabetesa tipa I i tipa II. Spajanjem tradicionalnih herbalističkih (travarskih) receptura uz korišćenje znanja iz medicine i farmakologije dobijena je sasvim prirodna i neškodljiva formula koja izuzetno pomaže dijabetičarima.

Saznajte više

Proizvodi dobijeni originalnom recepturom poboljšavaju metabolizam masti, čiste krvne sudove od nataloženih holesterina, uspostavljaju ravnotežu HDL i LDL holesterola i smanjuju nivo triglicerida. Cardionatur biljne kapi potpomažu lečenje i tretman kod svih kardiovaskularnih oboljenja i vrše preventivu najtežih oboljenja ovog tipa, kao što su infarkt srca i mozga.

Saznajte više

Thyroidea Regular biljne kapi svojim hemodinamskim dejstvom utiču na tkivo štitne žlezde i vrše bionivelaciju hormona. Svojim fitokomponentama Thyroidea Regular biljne kapi delimično utiču i na rad hipofize, vršeći bioregulaciju iste, te tako vraćaju normalne funkcije, a u isto vreme stabilizuju i rad štitnjače.

Saznajte više

Uroefekt biljne kapi rešavaju i leče probleme nastale usled hroničnih urinoinfekcija izazvanih bakterijama i protozoama (escherihia coli, proteus  mirabilis, toxoplasmosis, streptococcus itd.). Široki spektar delovanja Uroefekt biljnih kapi vezan je za biljne inhibitore mehanizama razmnožavanja bakterija i protozoa, kao i za promenu  Ph vrednosti u tkivima, gde postoji poremećaj. Uroefekt se pokazao dobar i kod lečenja kandide.

Saznajte više
© 2022 Bio Natura
Programiranje i dizajn Lazarević Ivica