Živite zdravo lečite se prirodno!

Biljna apoteka Bio Natura bavi se proizvodnjom biljnih preparata spajanjem tradicije - Herbalistike (travarstva), modernih farmaceutskih podataka i medicinskih saznanja.

Poučeni iskustvom kompanija u Švajcarskoj, koje i danas ljubomorno čuvaju tradiciju lečenja lekovitim biljem, ali uz podršku nauke i novih medicinskih saznanja, uspeli smo da učinimo mali, ali značajan iskorak u lečenju i poboljšanju kvaliteta života naših ljudi.

Svi naši proizvodi (tinkture, biljne masti, gelovi itd.) su izbalansirani, stabilizovani i sačinjeni po starim recepturama srpske i švajcarske herbalistike.

Bio Natura drvorezUlazne sirovine (lekovito bilje) potiču iz Instituta za lekovito bilje "dr Josif Pančić" u Beogradu, koji je na našim prostorima i u evropskim krugovima najeminentnija ustanova koja se bavi organskim uzgajanjem lekovitog bilja, njegovom standardizacijom i kontrolom.

Naš tim čine iskusni i školovani herbalisti, kao i farmaceuti i lekari, koji su uvek tu da Vam pomognu lečenjem i savetima.

Sve dodatne informacije vezane za Vaše zdravstvene probleme možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili i-mejlom.

Bio Naturini preparati mogu se naći u svim bolje snabdevenim apotekama.

© 2022 Bio Natura
Programiranje i dizajn Lazarević Ivica